Vsebina
Novice
Prijava uporabnika
Dogodki
Ni prihajajočih dogodkov
|
|
| Jure-BAS |
 |
June 12 2009 08:39 AM (Read 884 times) |
|
|

Vinko
 Status: offline
Registered: 04/12/07 Posts: 257
|
Aaaaaaaahhhh! Bublički!
|
| |
|
|
| Ivo-Bas |
 |
June 12 2009 10:02 AM |
|
|

Klepetač
Registered: 05/31/07 Posts: 99
|
Samo variacija na temo...
v neposredni bližini Gardalanda je vse pouno kampov. Kampi so ob jezeru in imajo tudi bazene, tobogane,... Če kdo ne mara šotora, v kampih oddajajo tudi apartmaje, prikolice, kontejnerje,... mi smo bli lani npr.: v tem http://www.pianidiclodia.it.
In tam okrog so tudi druge zanimivih mestec - Lazise, Sirmione, Garda, Malcesine,... fajn je met s sabo bicikl. Lepo je tudi na Monte Baldu (http://www.funiviedelbaldo.it/funivia.asp) - lahko greste peš ali z žičnico in še kaj lepega bi se najdlo.
Kako se boste ob kaljenju nočnega miru razumli z varnostniki in orožniki (ali po slovensko karabinjerji) je pa drugo vprašanje...
Rajši dva deci dobrega vina, ku en deci slabga!
|
| |
|
|
| copatka |
 |
June 12 2009 15:01 PM |
|
|

Vinko
Registered: 05/19/07 Posts: 158
|
hm...mamljiva ponudba, ampak 1 tedn po morju...bomo sploh v enem tednu pršli k sebi? po lanskih izkušnjah smo vsi rabil 1 tedn spanja, prehajanja v realnost,...
|
| |
|
|
| klarica |
 |
June 12 2009 18:35 PM |
|
|

Vinko
Registered: 05/29/07 Posts: 190
|
Pol pa, Katja, če bo res tak kriza, ko praviš, lahko priletite na en dober italijanski kofe v Verono  Za se streznit
Musica `e la piú bella cosa che c'`e...
|
| |
|
|
| tinca |
 |
July 05 2009 22:09 PM |
|
|

Poznavalec
Registered: 06/13/07 Posts: 17
|
Jst sm za Gardaland ))
Usode ni,
usoda svoja - to si ti!
|
| |
|
|
| martin |
 |
August 02 2009 09:59 AM |
|
|

Zelenc
Registered: 05/16/08 Posts: 1
|
ja čuje se ok, sam če bi hotel še malo bolj vrtoglave vlakce smrti in s tem povzročen nelagoden občutek v želodcu in to brez alkohola, je Mirabilandija prava stvar. Je pa eno uro dlje kot Gardaland. Cenovno pa ne vem. Jaz pa tako ali tako ne morem iti, ker sem takrat na Mađarskem. Tako da je to samo predlog.
|
| |
|
|
|